Sara Torruella renovada!

By
Updated: juliol 15, 2022

La Sara Torruella seguirà una temporada més al club Lila i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat de la número 52 un curs més. Cal destacar que la Sara és la sisena renovació oficial,  després d’anunciar la continuïtat de la Laura Pascual, la Judit Garcia,
la Marta Ferrús, l’Helena Cortiella i la Clàudia Vadillo.

La jove jugadora Lila va iniciar-se al món del bàsquet al TGN quan tenia 12 anys, sempre ajudant a equips de categories superiors. Quan va començar l’etapa de junior, aquesta tònica es va continuar repetint i la Sara va estar jugant amb les noies d’un any més a la categoria de Preferent. Finalment, aquest últim any, ha estat jugant amb el junior de segon any a Preferent, juntament amb el Copa. Així doncs, el curs vinent serà la sisena temporada de Torruella al club. Destaquem que la Sara ha sigut la màxima anotadora de l’equip junior de segon any.

La Sara explica els motius de la seva renovació amb el club Lila: ”La temporada passada vaig estar en dinàmica de primer equip i se’m va donar l’oportunitat de continuar amb el Copa el curs 22/23.” La resposta era simple, diu: ”Son un grup amb una molt bona relació tant dins com fora de la pista i no vaig dubtar ni un segon en dir que sí.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada 22/23: ”Espero que es puguin complir tots els objectius tant de grup com individuals i aconseguir acabar més amunt possible.” Finalment, ens descriu el famós #ADNTGN: ”És la família, l’afició i la passió pel bàsquet.”


Foto de nbsphoto (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *